DCERA DARY ROLINS JAKO PANENKA, TřEšTíKOVá V POTRHLéM úBORU: MBPFW V PLNéM PROUDU

Nejočekávanější módní událost roku Mercedes-Benz Prague Fashion Week (MBPFW) je v plném proudu. Páteční den, jehož součástí byla i jedinečná přehlídka designéra Tomáše Němce, si nenechala ujít řada známých jmen. A redakce eXtra.cz byla přímo na místě dění. Zaujala dcera Dary Rolins a frontmana Wohnoutů Matěje Homoly a jako obvykle výstřední Třeštíková.

Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2024 má za sebou dva dny, které byly nabité jedinečnými přehlídkami. Módní událost roku odstartovala ve čtvrtek, kdy své kolekce představili Liběna Rochová, Martina Špetlová, Michael Kováčik či Miro Sabo.

Páteční den začal přehlídkou Vandy Jandy, která představila svou výraznou kolekci s názvem Full Time Diva Café. Po fashion show populární slovenské návrhářky následovala přehlídka designéra Tomáše Němce. Na představení jeho výrazné a zapamatovatelné tvorby dorazilo mnoho slavných osobností.

Zmalovaná Třešničková, ztracená Decastelo a nudná Kuchařová: Povedené i bizarní outfity na MBPFW

Laura Homolová ozdobou přehlídky Tomáše Němce

Největší pozornost na sebe upoutala Laura Homolová, která na přehlídku dorazila bez své slavné maminky, zpěvačky Dary Rolins. Šestnáctiletá Laura vsadila na celočerný outfit, jehož nejvýraznějším prvkem byl kožený bomber. Lola se nebála ani tmavých očních linek a černého laku na nehty. Přestože působí jako stydlivá dívka, na červeném koberci pózovala jako zkušená celebrita.

Extravagantní Třeštíková opět nezklamala

Přehlídku Tomáše Němce si nenechala ujít ani známá spisovatelka Radka Třeštíková, která se nebojí jít s kůží na trh. Milovnice extravagantnějších outfitů dostála své pověsti a na MBPFW vynesla osobitý model, jenž se skládal z bílého oversized trička a černého bomberu. Tyto basic kousky Radka doplnila černými silonkovými podkolenkami, které zkombinovala s průhlednými botami na podpatku. Také horní část outfitu nezůstala bez extravagance. Třeštíková si totiž narazila kšiltovku a přes ni šátek.

Lola byla v létě poprvé i v Karlových Varech:

Kašáková ukázala břišáky, Zálešáková luxus

Do Tyršova domu zavítala také Veronika Kašáková. Modelka a finalistka České Miss 2014 vynesla poměrně odvážný outfit, vyrazila si jen v podprsence. Při pohledu na Veroniku tak okamžitě zaujmulo její dokonale vypracované břicho. Modelka Daniela Zálešáková naopak vsadila na decentní outfit, který obohatila luxusními doplňky. Nechybí kabelka Chanel, jejíž cena se pohybuje kolem 250 tisíc korun, či náramek Cartier, jehož hodnota přesahuje 200 tisíc korun.

Další outfity, které byly vyneseny na přehlídce Tomáše Němce, naleznete ve fotogalerii.

Související články

2024-04-20T09:42:12Z dg43tfdfdgfd